Naš cilj je

zadovoljna stranka.

masažni bazeni lifestyle

Vrednost masažnih bazenov Freeflow

Masažni bazeni Freeflow ponujajo odlično uporabniško izkušnjo, kot tudi ogromno vrednost vašemu domu. So energijsko varčni in omogočajo nizke mesečne obratovalne stroške. Vsi modeli so v celoti izolirani s termoizolativno peno, katera zagotavlja minimalno toplotno izgubo.

Cenovno dostopni

Masažni bazeni Freeflow so izdelani z rotacijskim vlivanjem, kar zniža materialne stroške in stroške dela. Pri izdelavi se uporablja polietilenska smola, ki zagotavlja zelo trpežen masažni bazen v enem kosu, brez dodatnega ogrodja. Posledično so cenovno dostopnejši od preostalih masažnih bazenov.
masažni bazeni excursion lifestyle
masažni bazeni veselje

Najvišja ocena za celotno vrednost izdelka

Freeflow masažni bazeni ponujajo sprostitev na visoki ravni za neverjetno ceno. Enostavna postavitev na vrtu, terasi ali balkonu. Brez predhodnih priprav ga enostavno vključite v klasično vtičnico, napolnite z vodo in se sproščajte.

Cene masažnih bazenov Freeflow

Naš cilj je zadovoljna stranka. Zato smo veseli, da vam lahko ponudimo masažne bazene Freeflow po dostopnih cenah. Tako imate lahko doma svoj mali center sprostitve že od 3.490€.  Za podrobnejšo ponudbo izpolnite spodnji obrazec in potrudili se bomo, da boste za svoj denar dobili največ.

masažni bazeni lifestyle
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0