Razmišljate o nakupu svojega masažnega bazena, vendar ne veste kam bi ga umestili? Obstaja nekaj točk, ki jih boste želeli imeti v mislih pri izbiri idealnega kraja za vaš masažni bazen, ki bodo povečale vaš užitek.

Če živite v kraju, kjer so zime zasnežene, vam priporočamo, da masažni bazen postavite tik ob hiši. Že drži, da je sredi travnika verjetno pogled najlepši, toda če bo vaš masažni bazen od hiše precej oddaljen in boste morali do njega hoditi po snegu in ledu, bo po vsej verjetnosti veliko manj v uporabi kot bi bil, če bi ga postavili v bližino hiše.

V krajih, kjer vreme ni ovira, pred postavitvijo masažnega bazena priporočamo razmislek o naslednjih dejavnikih:

Uporaba – Boste masažni bazen uporabljali za druženje ali bo uporaba bolj intimne narave, kjer si boste privoščili hidroterapijo in sprostitev?

Druženje – Če ste bolj družabne narave potem izberite prostoren kraj za postavitev masažnega bazena. To bo omogočalo druženje ljudi, ki bodo uživali v masažnem bazenu s tistimi zunaj njega, vsi pa bodo del zabave.

Sprostitev – Masažni bazen je lahko le prostor umika iz ponorelega sveta. V tem primeru ga postavite v odmaknjen del terase. Če tega ne morete, masažni bazen obkrožite z visokim rastlinjem ali pregradno steno.

Dostop – Glede na to, da masažni bazen lahko postavite praktično kakor si želite, poglobljen ali obdelan, ne pozabite omogočiti dostop servisni ekipi. Masažni bazen naj bo obrnjen tako, da bodo vrata strojnice na lahko dostopni strani. To bo prihranilo čas in težave v primeru morebitnega posega v strojnico.

Pot sonca – Ste ugotovili, da bi uživali v masažnem bazenu tako v dopoldanskem kot v popoldansem času? Da bi bila uporaba kar se da prijetna, bodite pozorni na pot sonca skozi dan in pravo orientacijo masažnega bazena.

In ne pozabite…

Masažni bazen naj bo vedno postavljen na ravno trdno površino. Polni masažni bazen lahko tehta tudi do 3 ton, zato se prepričajte, da izbrana lokacija zdrži njegovo obremenitev.

Predel z elektriko naj bo na suhem mestu, saj voda lahko poškoduje elektroniko in pride do izpada elektrike na celotnem objektu.

Omogočite dostop do strojnice masažnega bazena za enostavno vzdrževanje.

Imate v mislih že izbrano lokacijo za vaš masažni bazen? Pokličite ali obiščite nas in ponudili vam bomo odlično ceno za izbran model vaših sanj!

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0