masažni bazeni-zakaj freeflow-slika1
spa certifiate 2015
ISO9001
APSP-Logo2
IHTA-logo
tag-hover

ZGRAJENI ZA VREDNOST

Sproščajo stres, ne da bi povzročili stres vaši denarnici

Freeflow masažni bazeni so neverjetno vzrdžljivi, saj proces izdelave zagotavlja močno školjko masažnega bazena, sestavljeno iz enega kosa brez potrebe po dodatnem zunanjem ohišju.

Z znižanjem stroškov materiala in dela vam zagotavljamo odlično uporabniško izkušnjo masažnih bazenov po bolj sprejemljivi ceni.

Freeflow masažni bazeni so narejeni z rotacijskim vlivanjem, kar jih dela ekstremno vzdržljive in bolj dostopne kot masažni bazeni narejeni iz akrila.

masažni bazeni-zakaj freeflow-slika2
masažni bazeni tub

PRENOSNI MASAŽNI BAZEN, V KATEREGA SE BOSTE ZALJUBILI

Ogret in pripravljen kadarkoli ste pripravljeni vi

Freeflow masažni bazeni so lahko postavljeni tako na vrtu, majhnem balkonu ali terasi. Na izbiro je tudi trikoten za v kot ali okrogel. Preverite težo bazenov in se prepričajte o možnosti premikanja.

Živite v najemu? Brez skrbi! Freeflow masažni bazeni so primerni tudi za vas, saj ni potrebna nikakršna dodatna inštalacija. Naš masažni bazen zgolj napolnite z vrtno cevjo, ga priključite v navadno vtičnico in že uživate.

Se veliko selite? Vzemite vaš masažni bazen s seboj. Majhna teža Freeflow masažnih bazenov pomeni, da jih zlahka odpeljete kamorkoli želite.

masažni bazeni-zakaj freeflow-slika3
vtičnica

NAREDITE SAMI!

Enostavno priključite in uživajte!

Sovražite dolgotrajno sestavljanje stvari? Tudi mi! Prihranite čas in denar z našo Plug-N-Play tehnologijo, ki ne potrebuje nikakršnih dodatnih dragih električnih napeljav. Masažni bazen enostavno napolnite z vodo, ga priključite v 220V vtičnico in uživajte!

masažni bazeni-zakaj freeflow-slika4
energija

ENERGIJSKO VARČNI MASAŽNI BAZENI

Nizki mesečni obratovalni stroški

EcoFlow tehnologija je naš energijsko učinkovit sistem, ki je vgrajen v vsak Freeflow masažni bazen, z razlogom da zagotovimo maksimalen izkoristek s čim manj porabljene energije.

Freeflow masažni bazeni izpolnjujejo stroge standarde Zvene komisije za energetiko Kalifornije (CEC), ki postavlja merila za energetsko učinkovite masažne bazene. Tako boste lahko mirni, saj bodo obratovalni stroški nizki, ne glede na to kje živite.

masažni bazeni-zakaj freeflow-slika5

IZDELUJEMO KVALITETNE MASAŽNE BAZENE ŽE OD LETA 1977.

one-million-logo

Preko milijon izdelanih masažnih bazenov in še rastemo.

Proizvajalec masažnih bazenov Freeflow® Watkins Manufacturing je od leta 1977 vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu. V masažnih bazenih družbe uživa že več kot 1.000.000 zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu, kar potrjuje neprekosljivo kakovost in dolgoročno zanesljivost za vas in vašo družino.

Watkins Manufacturing Corporation je del velike korporacije 500 podjetij Masco, pod okrilje katere spadajo tudi ponudniki kakovostnih izdelkov za dom Hansgrohe pipe, Behr® barve in KraftMaid® omare.


VAS ZANIMA CENA VAŠEGA IZBRANEGA MASAŽNEGA BAZENA FREEFLOW?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0