masažni bazeni-koristi-slika1

TOPLOTA + PLOVNOST + MASAŽA = SREČA

Uporaba masažnega bazena je kot biti v vroči kopeli, sproščati se v najljubšem stolu in biti na masaži – vse v enem!

 

Vodna masaža v masažnem bazenu je kombinacija toplote, plovnosti in masaže, ki pomaga pri sproščanju mišic, poveča cirkulacijo in sprošča bolečine in napetost v telesu.

Naslednjič ko boste začutili bolečine zaradi sedenja za mizo, telovadbe ali pa zaradi prenašanja otrok po hiši – vedite da alhko skočite v masažni bazen in si privoščite močno zasluženo sprostitev.

masažni bazeni-koristi-slika2

BOLJŠI SPANEC KORISTI TELESU

Ste naveličani počutja, ko se po celonočnem premetavanju in obračanju zbudite neprespani?

Ustrezen čas spanca lahko v vašem življenju pomeni veliko spremembo. Vaše telo potrebuje čas, da se prestavi v spalni način. Po podatkih ameriške spalne organizacije namakanje v topli vodi povzroči najprej povišanje telesne temperature nato pa padec le te, kar pomaga pri uspavanju. S sedenjem v topi vodi masažnega bazena Freeflow pred spanjem lahko ta učinek močno povečate.

Za več informacij o koristih vodne masaže obiščite uradno spletno stran ameriške spalne organizacije na www.sleepfoundation.org

masažni bazeni-koristi-slika3

MASAŽNI BAZEN OLAJŠA TEŽAVE Z ARTRITISOM

Naj topla voda odplakne bolečine v sklepih

Veliko ljudi, ki trpijo zaradi artritisa, se sprošča v topli in pomirjujoči vodi masažnega bazena. Masažni bazen namreč zagotavlja toploto in masažo, ki sta potrebni za sprostitev sklepov in mišic. In vse to v zavetju in udobju vašega vrta ali balkona.

Za več informacij o artritisu in koristi masažnega bazena obiščite spletno stran ameriške organizacije za artritis na www.arthritis.org

* Topla voda je priporočljiva večini ljudem, ki imajo težave z artritisom, pa vendar ne vsakomur. Če imate artritis se pred uporabo masažnega bazena posvetujte s svojim zdravnikom.

masažni bazeni-koristi-slika4

ČAS, NAMENJEN DRUŽINI BO POSTAL ZABAVNEJŠI

Sproščen pogovor in mišice

Masažni bazeni so odlični za odnose. Moč tople vode pomaga ljudem, da se odprejo in si sprostijo več kot samo mišice. Povežite se s svojimi ljubljenimi v okolju brez motenj, na način kot se ne morete nikjer drugje.

masažni bazeni-koristi-slika5

VAS ZANIMA CENA VAŠEGA IZBRANEGA MASAŽNEGA BAZENA FREEFLOW?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0