IZBERITE NAJPRIMERNEJŠI MASAŽNI BAZEN ZA VAS

PRENOSNI MASAŽNI BAZENI, KI SE SKLADAJO Z VAŠIM NAČINOM ŽIVLJENJA

Masažni bazeni Freeflow so izdelani

z rotacijskim postopkom,

kar omogoča cenovno ugodne

masažne bazene že od 3.490€.

masažni bazeni vtičnica

ENOSTAVNI MASAŽNI BAZENI

Prihranite čas in denar z našo vključi in uživaj tehnologijo. Brez predhodnih priprav enostavno napolnite vaš bazen, ga vključite v standardno vtičnico in uživajte!

masažni bazeni plug-n-play
masažni bazeni vtičnica2

PRIPRAVLJEN KO STE PRIPRAVLJENI VI

Masažni bazeni Freeflow so v celoti izolirani, zato ni potrebno predhodno segrevati vode. Preprosto nastavite željeno temperaturo in pozabite. Masažni bazen je pripravljen, ko ste pripravljeni vi.

masazni-bazeni

Masažni bazeni po ugodnih cenah. Vas zanima ponudba za vaš izbrani model?

Za podrobnejšo ponudbo izpolnite spodnji obrazec in potrudili se bomo, da boste za svoj denar dobili največ.

  masazni bazeni cascina6

  MASAŽNI BAZENI IN NJIHOVE KORISTI

  Koristi hidroterapije so bile poznane velikim svetovnim kulturam že tisoče let nazaj. Masažni bazeni so imeli predhodnike že v egipčanskih kopelih obogatenih s cvetjem in zelišči, medtem ko so Grki verjeli, da je zdravljenje z vodo bistvenega pomena za optimalno zdravje. Tudi v Indiji ima hidroterapija močan pomen za dobro počutje s terapijami, ki vključujejo vdihavanje pare za optimizacijo respiratornega sistema.

  Rimljani so bili znani po svojih toplih kopelih in tako so razvili čudovite zdravilne centre, ki so bili zgrajeni z namenom uporabe vode za dobro počutje. Podobno kot današnji masažni bazeni, so rimske kopeli vključevale toplo vodo v povezavi s parnimi tretmaji. Japonci in Nemci tradicionalno uporabljajo naravne izvire tople vode za hidroterapijo s katero poskušajo zdraviti zdravstvena stanja, krepijo telo in omogočijo zdravo staranje.

  V kasnejši dobi je bilo ugotovljeno, da je hidroterapija učinkovita pri zdravljenju bolečin v mišicah in togosti, vnetnih boleznih in umirjanju simptomov vsakdanjega stresa. Tako so masažni bazeni še posebej učinkoviti, saj združujejo toplo vodo, masažo in zmanjšanje pritika na boleče sklepe z zmanjševanjem telesne teže s pomočjo vzgona.

  Delovanje masaže sprosti mišice in zmanjša pritisk na živce. Pravtako povečuje prekrvavitev in s tem pospeši naravni proces zdravljenja telesa. Masažni bazeni se že dalj časa uporabljajo tudi za sprostitev in nežno raztezanje vezivnega tkiva.

   

  Artritis

  V Sloveniji približno 16.000 ljudi trpi za različnimi oblikami artritisa. Razveseljiva novica za vse te bolnike je, da obstaja varen in učinkovit način kako zmanjšati neugodje in preprečiti nadaljnje poslabšanje.

  Zveza bolnikov z artritisom sporoča: “Masažni bazeni ponujajo idealno vodno terapijo vašim sklepom tako da s tem ohranjate njihovo gibljivost. Masaža v topli vodi ohranja moč in prožnost ter ščiti sklepe pred poslabšanjem stanja. Masažni bazeni izpolnjujejo vaša pričakovanja po toploti, masaži in vzgonu, ki še dodatno omogoči sprostitev. Le ta je dobrodšla pri bolnikih, ki trpijo za artritisom. Vzgon vode olajša in zmanjšuje bolečine sklepov ter omogoča lažje gibanje.” (Vir: Arthritis Foundation)

  Kvalitetnejši spanec

  Ste naveličani neprespanih noči? Masažni bazeni s toplo vodo lahko naredijo čudež, ki omogoči mirne noči. Notranji telesni termostat po končani masaži v topli vodi signalizira telesu kdaj je čas za spanje. Izboljšanje spanca spodbudi sproščujoča lastnost tople vode, saj njen vzgon zmanjšuje telesno težo za približno 90%, zmanjšuje pritisk na sklepe in mišice, kar ustvarja občutek breztežnosti. Vroča, vrtinčasta voda vas čustveno in psihično sprosti.

  Odprava bolečin

  Če vprašate uporabnike masažnih bazenov, vam bodo povedali da se po uporabi počutijo veliko bolje. Znana so tudi dejstva, da so masažni bazeni zaradi tople vode in masažnih curkov odlični za lajšane bolečin v hrbtu.

  Leta 1995 je študija, objavljena v British Journal, reviji za revmatologijo, dokazala da masažni bazeni nudijo vročo terapijo, ki tako kratkoročno kot dolgoročno koristi ljudem z bolečinami v hrbtu. Skupina francoskih raziskovalcev je pod zdravniškim mentorstvom dokazala, da so bila pri ljudeh po tritedenski redni uporabi masažnega bazena vidna izboljšanja zdravstvenega stanja, le ta so se izboljševala tudi v nadaljevanju šestmesečnega spremljanja. V tem času so bolniki zmanjšali uporabo anelgetikov in protivnetnih zdravil.

  Blažilec stresa

  Ljudje, ki skrbijo za svoje zdravje, namenijo pozornost povezavi med stresom in boleznijo. Vsak od nas je izpostavljen vsakdanjemu stresu. Duševne napetosti, frustracije in negotovosti spadajo med najbolj škodljive vrste stresa. Le ta prizadane naše telo, srce težje bije, dihanje postane hitrejše in plitvejše in upočasni se prebava. Stresu se težko izognemo, zato moramo posvetiti pozornost lajšanju.

  Masažni bazeni blagodejno vplivajo na vas in s tem pomagajo obvladovati stres in njegove učinke na telo. To je popolna rešitev za stresen način življenja. Toplota, vzgon in masaža so trije ključni elementi masažnega bazena, ki ustvarjajo terapevtsko lajšanje stresa.

  Družinski čas

  Današnji tempo življenja je tak, da vsi hitimo in je dan skorajda prekratek. Kdaj smo lahko srečni, če svoje otroke vidimo nekaj minut pred spanjem. Mnogo družin nima niti časa obedovati skupaj. Izkazalo se je, da so masažni bazeni povezovalni člen družine. Presenečeni boste kako radi bodo otroci preživljali čas z vami, če se boste družili v masažnem bazenu!

  Romantični trenutki

  In ko gredo otroci spat? Ne bi raje preživljali skupni čas s svojim partnerjem ob masaži kot pa sedeli na sedežni garnituri in gledali televizijo? Masažni bazeni so odličen kraj za trenutke v dvoje, kjer se sprostite in posvetite drug drugemu.

  Sprostitev

  Pride tisti čas, ko bi najraje izklopili vse in dali svoje možgane na off. Predstavljajte si čudovit nočni pobeg na vašem vrtu, ko se sproščate v topli vodi medtem pa strmite v zvezdnato nebo…. Masažni bazeni so odličen prostor sprostitve in umiritve, ki vam omogoča regeneracijo telesa po napornem dnevu v službi ali intenzivni športni aktivnosti.

  Številne raziskave so dokazale, da topla vodna masaža spodbuja izločanje endrofinov, hormonov sreče. Masažni bazeni poskrbijo za vaše dobro počutje ter vas osvežijo in pripravijo na vsakodnevne življenjske izzive.

   

  Vas zanima cena vašega izbranega masažnega bazena Freeflow?

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  0